16 април – Ден на отворените врати

в Университет „Проф. д-р А. Златаров“-Бургас

 Вратите ни са отворени за всички, които желаят  да дойдат при нас с желание да осигурят своето добро бъдеще чрез получаване на отлични образователни компетенции в различни сфери на знанието. Университет „Проф. д-р А. Златаров“ – Бургас е най-голямото висше учебно заведение в Югоизточна България и един от малкото български университети с толкова много професионални направления – цели 18.

Драги кандидат-студенти, родители, граждани,

на 16 април 2022 г., събота,  от 10 до 15 часа Университет „Проф. д-р А. Златаров“ – Бургас обявява

Ден на отворените врати

 за всички, които желаят да посетят неговите корпуси и да се уверят, че ако решат да се обучават тук, правят един отличен житейски избор.

 Тези, които се интересуват от химически, технически и компютърни технологии, ще бъдат посрещани в Неорганичен и Органичен корпус на Университета на бул. „Яким Якимов“ №1.

 Желаещите да се запознаят с обучението в областта на педагогическите, хуманитарните и стопанските науки могат да заповядат в сградата на Факултета по обществени науки в к-с „Славейков“ (до НБУ “Михаил Лъкатник“).

 Ако Ви привлича попрището на туризма – заповядайте в Колежа по туризъм в парк „Езеро“ .

 Направления „Здравни грижи“ и „Обществено здраве“, както и най-новото попълнение в нашето голямо академично семейство – направление „Медицина“, ще ви позволят да надникнете в Медицинския корпус на Университета  на бул. „Яким Якимов“ №1.

 Гостите ни ще бъдат сърдечно посрещнати и ще могат да разгледат учебните зали, лабораториите и кабинетите за практически занятия, ще им бъдат направени демонстрации и ще бъде отговорено на всички техни въпроси.

 Бъдете практични, получете знания и умения в приятелска среда, вземете при нас надежди за своето утре!